| XatomisX a întrebat:

Un om sa slabeasca nu trebuie sa tina dieta trebuie doar sa faca sport pana curg apele pe el laughing) eu in 3 luni am scpat de 15 kg asa laughing si mancam orice numai dulciuri nu deci nu mai tineti diete faceti sport

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Trebuie să învețe să mănânce și să știe cum să ardă caloriile.
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

E foarte corect ce spui! Cinste ţie, dă exemplu la toţi obezii!

| XatomisX explică (pentru onasis1961):

Ehe si eu am avut 80 laughing acum am 65rolling on the floor

| yellowalien a răspuns:

E bun sfatul tau, dar tu nu ai vazut cum suna intrebarile celor care vor sa slabeasca?
"Cum pot sa slabesc enshpe kile in 3 saptamani, dar fara sa fac sport, fara sa tin dieta, fara sa tai din portiile de mancare, fara sa renunt la dulciuri, fara sa iau pastile de slabit? Dau funda!"
Eu nu cred ca persoanele astea chiar vor sa slabeasca. Cauta doar compatimire.

| XatomisX explică (pentru yellowalien):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hai ma rolling on the floor))))))) e exact cum pot sa invat dar fara sa citesc laughing

| yellowalien a răspuns (pentru XatomisX):

Indeed.

| vioricaiuliana a răspuns:

Supet tare!