| Bălan50 a întrebat:

Un os al pieptului din partea stânga e mai în afara decât cel din partea dreapta, îmi e rușine sa stau la bustul gol ca se vede urat. Ma puteți ajuta cu niște sfaturi ce as putea sa fac sa îmi revină la normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

Pune pe tine si se va mai diminua din estetica osului. Iar pana la urma urmei este o problema medicală, nu e nimic rusinos si nici de râs fiindca se putea intampla oricui. Succes

5 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Sa modifici structura osului nu stiu si nu cred ca se poate sau poate cine stie doar chirurgical. Te poti apuca de sala, crescând în masa inclusiv in piept, mușchii pieptului vor "acoperi osul", iar estetica va fi mai puțin vizibilă.

| B?lan50 explică (pentru BuLaNNNeL):

Am uitat sa menționez ca sunt la slab

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru B?lan50):

Pune pe tine si se va mai diminua din estetica osului. Iar pana la urma urmei este o problema medicală, nu e nimic rusinos si nici de râs fiindca se putea intampla oricui. Succes

| Raducons a răspuns:

Nu ai ce sa faci din pacate, este o malformatie si asa ramane.

| TheMadKing a răspuns:

Nu doar tu ai asta mai sunt oameni care au asa si nu are de ce sa iti fie rusine

| B?lan50 explică:

Am uitat sa menționez ca sunt mai slab