| Ionică a întrebat:

Un prieten de al meu a inghitit multe pastile. Nu stiu ce motive are. Care sunt sansele de supravetuire?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde ce pastile, cate, la cat timp a ajuns la spital, daca i s-au facut spalaturi, in ce stare este acum, daca substanta din pastile are antidot, ce stare de sanatate avea inainte.

| darrio2007 a răspuns:

Bai fratilor ducetii la spital.Mai e cineva pe aici cu frate-su care a baut nu stiu ce lichid de vase.Ne ajutam pe site dar in cazul asta numai doctorul mai poate face ceva.

| TabooR a răspuns:

Mai sincer nu stiu dar am citit imi pare rau pentru prietenul tau

| AidaAmaranta a răspuns:

Oooosad nasol de el! trsa mearga la spital, si ii baga ceva jos in gat sa vomit tot! nasol rau

| saiukarra a răspuns:

Depinde, de cantitatea de pastile, ajutorul ce i se acorda imediat si bine inteles de ingerul lui pazitor.