| Ady_1062 a întrebat:

Un prieten de-al meu sa facut cam rau in ultima vreme avea ochii albastri acum ii are verzi dc?
scuze categoria

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoStEyEs a răspuns:

Este normala categoria happy se poate face rau din cauza filmelor horror sau actiune pe care le-a vazuthappy cat despre ochi, ai mei sunt cam aceeasi chestie. Iarna ii am caprui ( mai spre verde) iar Vara verzi. si vorbesc de un verde intens. Adica la soare eu am ochii verzi intens, iar in timpurile in care nu prea e soare ii am caprui-verzi. Deci, e posibil ca si el sa aiba ochii schimbat-ori happy nu te panica, nu e un vampir sau ceva laughing
Sper ca te-am ajutatwinking

2 răspunsuri:
| KinoAndreea a răspuns:

Hai ca doar nu o fi o ciudatenie de om sau eu stiu ce...vampirlaughing,nu?winking
asa e si o fata din clasa mea care nu sti daca are albastrii ochii sau verzi, si la fel si varmea in cartea de identitate(e in Italia) ea a spus ca are ochii verzi iar mama i-a spus ca ii are albastriibig grin>

| lalalalallll a răspuns:

Nu exagera, așa se mai întâmplă. Când eram bebeluș, am avut ochi albaștri, pe parcurs mi s-au făcut negri(de obicei așa pățesc bebelușii, au ochii albaștri când se nasc și se fac altă culoare, dar nu întotdeauna) iar acum îi am căprui.