| talentul a întrebat:

Una am 16 ani si azi noapte a inceput sa imi curga brusc singe din nas, in scurt timp am oprit singerarea dar si acum simt paraca, ca imi picura picaturi de singe in git. va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce sa fac pentru oprirea singerarii in git funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Giinger a răspuns:

Si o colega de-a mea a patit asa. Du-te la medic. Ea s-a dus si i-au sudat venele. Si acum nu mai are probleme. Nu este o procedura complicata si nici dureroasa din cate am auzit. Este putin discomfort, dar pentru sanatate trebuie sa faci orice. Sfatul meu, du-te si consulta un doctor. Ca nu se stie niciodata c se poate intampla.
Sarbatori fericite si multa sanatate!big grin

| KellyGreen a răspuns:

Simti ca iti curg sau chiar iti curg? Daca iti curg du'te la medic.

| talentul explică (pentru KellyGreen):

Da imi curg... da nu ff tare si apropo medicul ce imi face?

| vladmR a răspuns:

Du-te neaparat la un medic, te poti ineca

| talentul explică (pentru vladmR):

Da nu curge asa de tare curge asa cite o picatura... dar nu pot o pot opri cumva inainte sa ma duc la medic?