| IonCucu a întrebat:

Una din ambele amigdale e crapata si se vede interiorul, amigdalad de parca ar avea o gaura mare si interiorul se vede asa de dezgustator. Ce am sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Trebuie sa te duci la ORL pentru o consultatie si medicul iti va spune daca ai ceva probleme la amigdale sau nu.

| Konata a răspuns:

Du-te de urgenta la medic. Nu stiu cu exactitate ce ai insa cred ca ai amigdalita. Trebuie sa consulti un medic NEAPARAT! Numai bine!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Probabil că ai amigdalită ( puroi la amigdale ), bănuiesc că te şi dor...

Să mergi la medic pentru diagnostic şi tratament!

Toate cele bune.

| IonCucu explică (pentru bursuc001):

Nu ma doare deloc straight face si nu am puroi, ca am vazut niste poze cum e sa ai puroi la amigdale si la mine nu e asa situatie, doar e o gaura si atat straight face

| bursuc001 a răspuns (pentru IonCucu):

Dacă acum NU mai ai puroi, e ok; totuşi, acea "gaură" poate fi de la o "pungă de puroi" care s-a eliminat/resorbit şi în urma ei a rămas o "adâncitură"...
De asemenea, pot fi şi alte cauze/afecţiuni.

Oricum, TREBUIE să mergi la MEDIC pentru consult/diagnostic şi tratament.

O zi frumoasă.