| irinapenet a întrebat:

Unde as mai putea comanda niste vaccinuri? Il caut pe cel antigripal si am alergat de la o farmacie la alta si nu am gasit nimic. Batalie mare sad In ceilalti ani nu era asa. Vreau un site unde sa introduc numele medicamentului si sa imi dea locatiile unde acesta exista. Era un astfel de site, dar acum apare ca fiind under construction sad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Îți recomand să iei lăptișor de matcă, este considerat cel mai bun antibiotic natural, și nu numai are foarte multe beneficii asupra sănătății, înlocuiește medicamente și te apără cât și de Covid. Eu una nu ți-aș recomanda sa îl faci, mai bine consumi legume cu o cantitate mare de vitamine C, D3, B-uri, Mg și să vezi că nici simplele răceli nu o să-și mai facă apariția. Poți lua și vitaminele de la farmacii pentru întărirea imunității, daca ai teamă îmbolnăvirii.
Eu niciodată nu mi-am făcut acest vaccin antigripal, am preferat vitaminele din stare pura. Gripa am făcut în toți 39 de ani ai mei de 2 ori, ultima dată fiind acum 5 ani, in rest au fost răceli minore. Cu toate că mă declar mulțumită, de anul trecut din martie nici simpla răceală nu am mai avut-o, datorită consumului excesiv de citrice și din acest an cura cu lăptișor de matcă. Cu Covid, movid și alte bălării, nu s-au prins deloc, imunitatea mea a crescut fff mult. Acum am comandat a doua porție de lăptișor care ma va tine pentru alte 8-9 luni, cât aștept cu nerăbdare să se coacă portocalele și grepfruturile din curte pentru a le consuma.
Sănătate!

| irinapenet explică:

Rog sa ramaneti pe subiect, nu sa imi dati alternative la vaccin. Eu asta caut, asta vreau sa imi raspundeti. Gripa si covidul nu au legatura. Ma vaccinez din copilarie, asa ca o voi face si anul asta, daca voi gasi vaccinul.