| Madayna a întrebat:

Unde in Bucuresti se face RMN Cerebral dar nu foarte scump? Am vazut ca CT este mai ieftin, ce este mai bun, RMN sau CT?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu știu unde e mai ieftin - caută pe net.
Mai bun e ceea ce ți-a recomandat medicul. În principiu, RMN, pentru că e mai potrivit studiului circulației sanguine. Dar nu știu exact ce vrea medicul tău să vadă, așa că nu mă pot pronunța nici în privința asta. Decât în sensul că trebuie să-l asculți.

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Din pacate ar trebui sa iti intrebi medicul ce este mai bun si ce anume sa faci.

Nu de alta, dar am vazut medici care lucreaza sau au incredere in analizele (RMN, CT, etc) facute doar de anumite laboratoare.

Ca sa nu te apuci sa faci vreun RMN si sa te trimita medicul sa il faci din nou, intreaba acolo in mod direct.

Răspuns utilizator avertizat