| AntoGabrielAG a întrebat:

Unde ma pot opera de pectus carinatum? Se poate in Romania?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Viper3012 a răspuns:

Bună! Presupun că e posibilă o astfel de operație în România, dar ar trebui mai întâi să îți faci un control la un chirurg să vezi ce îți va spune. Posibil să ai nevoie de o tomografie (CT) ca chirugul să vadă cum stă treaba (așa am făcut și eu). Îți urez baftă!

| AntoGabrielAG explică (pentru Viper3012):

Tu ai avut pectus carinatum sau pectus excavatum. Acum mai ai?

| Viper3012 a răspuns (pentru AntoGabrielAG):

Încă am pectus carinatum. Am fost zilele astea să-mi fac tomografie iar săptămâna viitoare (sper) aș vrea să merg la un chirurg happy

Daca ma poti tine la curent si sa imi dai niste sfaturi te rog mult m-ar ajuta foarte mult!

Cu siguranță! Nu știu când exact voi putea să îți spun. Îmi aștept tomografia. Dacă nu o am până la sfârșitul săptămânii, o să am de așteptat alte două sau 3 săptămâni până vin doctorii din concediu.

Am fost azi la medic si am primit trimitere la ortopedie! Iti multumesc orice sfat e bine venit!

Doctorul meu e în concediu. Nu am apucat să merg. Anyway, îți urez baftă big grin

| AndreiCosminwe a răspuns (pentru Viper3012):

Sunt tot eu doar ca contul acela l am pierdut, ai mai rezolvat ceva?