„Cel mai probabil nu si-a sterilizat instrumentele".
Ce gandire stupida ai!
Ai simptome de hepatită?
*facepalm*. Scuza-ma, ai fost tu unde am fost si eu si nu stiam? Am fost la scroafa( nu stiu cine ca**t i-a dat diploma) aia de cateva ori si era sa ma nenoroceasca in gura( noroc ca am cerut parerea unui alt dentist, la care am si ramas). Cat despre instrumental, stiu si eu care-s procedurile cu sterilizatul ustensilelor, si depinde de cabinet. Nu stau sa-ti dau tie explicatii ca n-am nicio obligatie. Eu am pus o intrebare simpla, tot ce vreau eu este un raspuns! Daca nu stii sa-mi raspunzi te rog sa faci cale intoarsa si sa iesi.
Instrumentar*
Esti stupidă. Cred ca ai simptome deja. Mai ales din modul cum te exprimi.
La orice laborator de analize medicale!
Trebuie sa platesti si ei iti fac teste de: hepatita, A, B si C.
In ce priveste sterilizarea instrumentarului stomatologic, nu se face in cabinetul doctorului, ci in camere speciale, destinate sterilizarii.
Sterilizarea facandu-se seara, dupa terminarae programului, cand toate instrumentele se curata si se pun la sterilizat. Dimineata, asistenta de servici le aduce in cabinet la medic si se folosesc pe rand, la pacienti.
Asadar, tu nu ai cum sa vezi unde si cum sunt sterilizare, ca procedura aia nu se face dupa fiecare pacient, sau in timp ce esti tu in cabinet la medic.
Pai de unde stii ca ai hepatita? mergi sa iti faci analize sa vezi, eu unul nu cred ca ai nimic oricum.