| deea_7042 a întrebat:

Unde pot gasi in galati o persoana care pot sa ma descarc si sa ma ajute da gratis in galati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta da! Sper ca nu am inteles eu bine laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-am inteles nimic, reia intrebarea in romana, te rog.

| micurutza2005 a răspuns:

Te referi la sex? pai gratis nu prea cred ca gasesti poate asa sa iesi in oras la agatat dar e riscant ca nu stii peste cine dai si ce boli are asa ca mare grija, mai e o varianta cu masturbarea...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Daca vrei sa te "download-ezi" o poti face gratis pe site-uri...nu neaparat la Galati. Vedeti ce neplacut este sa nu va exprimati clar in ceea ce scrieti? Ce crezi ca intelegem din intrebarea ta? ceva...la care poate nici macar nu te-ai gandit poate! Incearca sa scrii din nou intrebarea, dar gandeste-te inainte cum s-o formuleazi, ca sa intelgem si noi...astfel nu te putem ajuta!