Ba inteleg esti in depresie nu mai ai chef de nimic, fi atent ce iti spun aici.Mai e putin si incepe decembrie,toata luna lui decembrie fa sport, orice sport ori te duci la sala, ori incepi acasa sa faci sport, flotari, abdomene, toata luna fa asta.Toata luna incearca sa faci bani esti in 2022 foloseste ytb,iti poti filma in fiecare zi exercitiile si sa arati oamenilor in fiecare zi schimbarea ta, ai face si niste bani, si ar fi si o motivatie in plus pentru tine, apuca-te de fiver, dropshiping, afiliate marketing.Trezeste-te in *** esti barbat tu, inteleg esti suparat asta e partea proasta la a fi barbat nu prea intereseaza pe nimeni cand tu esti suparat, dar trebuie sa-ti revii.Nicio femeie n-o sa se uite la tine daca te vede un trist care n-are o sursa de venit sau care n-are un obiectiv, descopera-ti pasiunile cunoaste oameni noi.Si vezi ca ti-o spune unu care a luat toata scoala bullyng, daca oameni sunt de **** n-o sa stau trist ca asta inseamna ca ei castiga si eu pierd, iar eu niciodata nu pierd, asa ar trebui sa gandesti si tu. Daca esti suparat si n-ai cu cine vorbi trimite-mi cerere de prietenie si vb cand vrei tu.Si ce ti-am zis eu de femei aia nu arata ca ele ar fi materialiste doar ca asa suntem facuti noi in general si animalele ca si omu tot animal e doar ca s-a dezolvat mai repede.Si la lei e la fel,leu e cel puternic are grija de toata lumea,de el n-are grija nimeni,el e cel care e sefu el vaneaza si de obicei de aia si stau leoaicele langa el pentru ca e un lider,toate femeile vor sa vada in tip puternic,pentru ca vor o siguranta,daca la animale puternic inseamna sa vanezi, sa iti aperi familia, la oameni inseamna sa faci bani pentru ca banii ar fi tot una cu vanatu, iar obiectivele umane sunt iar intr-o paralele cu vanatua, gandeste-te asa leu cand vede o gazela isi pune in cap sa o atace ca vrea sa manance aia, asa si barbatu trebuie sa gandeasca bai vreau sa imi cumpar o masina bine o sa muncesc pana mi-o cumpar.IN Alta ordine de idei fa tot ce ti-am zis eu mai sus timp de o luna:apuca-te de sport, apuca-te sa faci niste bani, si cand ma refer la asta nu ma refer sa-ti iei 2 joburi si sa stai ca fraieru 16 ore sa muncesti pentru altul, ma refer sa ai un job normal ala 8 ore si in restul timpului cand esti acasa sa gasesti solutii care sa te ajute sa faci mai multi bani, fix cum e cursul lui andrew tate ala, toata lumea zice ca e o schema piramidala si ca doar el iese pe plus, dar lumea nu intelege ceva pe tine nu trebuie sa te intereseze cati bani face tate, pe tine trebuie sa te intereseze asta: daca cumpar cursu asta cu 50 de dolari o sa invat un skill foarte rapid, poti copia toate lectiile pe care ti le dau aia acolo pe un caiet iar luna urmatoare sa iesi din aplicatie, sau poti sa continui dar sa gandesti asa :am platit 50 de dolari eu trebuie sa fac mai mult decat am platit, nu sa gandesti ca o sa faca ala mai multi bani.Bun deci fa lucrurile astea timp de 30 de zile si daca nu-ti schimbi mentalitatea si tot ai in cap sa te castrezi fa ce vrei ca e viata ta, dar mai intai incearca asta.