La copiii mici, temperatura se masoara intrarectal, la cei mai mari termometrul se pune in axila( sub brat).
Draga Lolita, pentru a vedea temperatura reala, la adulti, termometrul se pune sub brat, iar la copiii mici (sugari), termometrul se pune intrarectal (adica in fundulet).
Normal cred ca sub lumba... dar intr-un spital cand e folosit de mai multi, se pune sub brat
Eu il puneam sub limba si astazi m-a indemnat ceva sa-l pun sub brat. m-a uimit faptul ca diferenta era destul de mare, de 0, 8 grade.
Rectal sau oral. La subrat in general temeperatura este mai mica cu cel putin 0. 5-1 grad decat in interiorul corpului.
Deci in gura, dar daca l-a pus cineva in gura aialalta.de evacuare, atunci nu e o idee buna. de asta se pune sub brat, si te gandesti si tu e ca cu 0, 5 pana la un grad mai mult decat arata
In... fund! Serios! Asa mi-a recomandat doctorul ginecolog cand am vrut sa stiu cand are loc ovulatia, pentru a ma feri de sarcina.
Temperatura reala a corpului se ia rectal atit la copii cit si la adulti si nu este o rusine
dobrin1019 întreabă: