| Mlk2023 a întrebat:

Unde să merg pentru a face terapie cu electroșocuri fără să trebuiască să stau internat? Și cât costă această terapie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil există in tara asta. Tu in ce țară te afli?

| Mlk2023 explică (pentru darrio2007):

Sunt în România.

| darrio2007 a răspuns (pentru Mlk2023):

Romania e mare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

La nebuni, acolo e de tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu se mai practică.

| doctorandus a răspuns:

Terapia cu electrosocuri e depasita. Exista Risperidona si alte medicamente mai noi care sunt mult mai efective.

| dullcat a răspuns:

Mi se pare mie sau tu ai intrebat de camasa de forta acum putin timp? Esti ok? Ce-i cu intrebarile acestea?

| Mlk2023 explică (pentru dullcat):

Nu eu am întrebat. Care este faza cu cămașa de forțălaughing

| dullcat a răspuns (pentru Mlk2023):

Cineva a intrebat de unde poate obtine o camasa de forta.Probabil are aceleasi interese ca tine? Vezi ca ce arata pe la Familia Adams etc. nu e asa fun in realitate.

| LaviniuA a răspuns:

Era pe vremuri. Citez din artisti cunoscuti, anii 2000:
"Daca vrei tratament, hai dupa blocuri, si-o sa-ti faca toti ai mei, rand pe rand, electrosocuri."

| Standt a răspuns:

Se fac numai in spitalele de psihiatrie. Doar internat. Daca se mai fac.
Esti asa de grav nebun de ai nevoie de electrosocuri?

| Mlk2023 explică (pentru Standt):

Vreau să scap de gândurile de sinucidere. Merg la psiholog și la psihiatru, dar gândurile persistă și sunt din ce în ce mai puternice parcă, iar eu nu mai vreau să păcătuiesc înaintea lui Dumnezeu.

| Mlk2023 explică (pentru Mlk2023):

Plus că aceste gânduri sunt foarte deranjante.

| Standt a răspuns (pentru Mlk2023):

Inteleg situatia ta. Dar in acest caz electrosocurile nu ajuta.
Cea mai buna solutie este socializarea. Nu mai sta in casa, nu mai sta singur. Un prieten te ajuta mai mult decat un psiholog.
Inainte de 1989 toti vecinii erau prieteni, toti colegii erau prieteni. Si problemele se rezolvau foarte usor.

| Celdrept a răspuns:

Cristinadinbucale ce ai mă cu băiatul că tu nu ai văzut o femeie goala in viața ta, decât pe net laughing ajungi virgina la 80 de ani du-te și călugărește-te!

| MIRCEA9989 a răspuns:

In America au niste scaune bune pentru preferințele dumneavoastră