Eu dorm fără pernă pentru că, la fel ca și tine câte odată mă trezeam cu dureri de gât așa că prefer să dorm fără pernă. În plus cred că e mai bine și pentru spate.
Folosirea pernei se recomandă în funcție de starea sănătății. Și nu e totuna ce fel de pernă folosești și în ce poziție dormi. De exemplu eu am scolioză și lordoză la coloană. Dacă dorm pe spate, îmi este recomandat să am capul pe același nivel cu partea cu scolioză a coloanei, și să mă culc pe o suprafață mai dură. Deci trebuie să dorm pe o pernă mare și mai puțin pufoasă, sau fără pernă. Când dorm pe burtă, am nevoie de o pernă mică, și cât mai pufoasă Altfel mă doare spatele. Deci îți recomand să-ți alegi perna în funcție de poziție și de problemele coloanei, dacă ai.
Probleme cu coloana nu am.Am tot incercat diverse perne, unele mai moi, altele mai tari, dar tot se intampla sa ma trezesc cu dureri.Cand am dormit fara perne nu m-a durut capul sau gatul, doar ca sunt obisnuita pe perna si nu imi vine sa dorm fara.Citisem pe net ca e mai bine fara perne pentru a fi si capul la acelasi nivel cu restul corpului.
Pe perna, dar, chestia cu durerile, se datoreaza, si pozitiei in care dormi
Si in ce pozitie crezi ca dorm?)dorm si eu normal
Ma refer la pozitia capului
Si aia e tot normala.
Habar nu am...
E ok.Mersi de raspuns.
Imi pare rau, chiar nu stiu ce sa spun altceva, in afara de chestia cu pozitia capului, mai pateam si eu si cate 1-2 saptamani, ma durea gatul ingrozitor
Sper sa iti revii, si sa nu mai ai probleme d-astea
Mersi
Si eu am mai patit-o insa nu i-am dat prea mare importanta, mai nou indiferent ca dorm pe perna sau nu dorm ok, incearca sa schimbi ceva, daca dormi fara perna sau pe o perna mult mai mica.
anonim_4396 întreabă: