| J0B0MAT a întrebat:

Uneori, cand dorm pe perna ma trezesc cu dureri de cap si de gat. Am citit pe internet pareri pro si contra dormitului pe perna.Voi ce parere aveti este mai bine sa dormi pe perna sau fara? Din experienta proprie, vi s-a intamplat sa aveti astfel de dureri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iunix a răspuns:

Eu dorm fără pernă pentru că, la fel ca și tine câte odată mă trezeam cu dureri de gât așa că prefer să dorm fără pernă. În plus cred că e mai bine și pentru spate.

33 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Dorm pe pernă și nu mi s-a întâmplat asta.

| J0B0MAT explică (pentru T0T):

Norocosule.

| T0T a răspuns (pentru J0B0MAT):

Eu nu înțeleg de ce se dă vina pe pernă...Nu știu pe nimeni care a avut asemenea probleme din cauza pernei.

Uite citeste mai sus sa vezi ca mai exista.

Păi pe mine mă miră.

big grin
Nu vrei sa imi spui acum ce iti doresti?

Tocmai am mâncat un ardei roșu iuteee rău. Știi care e secretul? Te gândești că o faci pentru cineva și acea usturime devine mult mai suportabilă.

Hmmmm....deci iti doresti sa nu mai fie usturimea aia?

Nup.

Atunci ceee?
Daca nu vrei sa spui pentru mine, spune pentru mosu ca poate intra si el pe aici.

O săgeată de Cupidon laughing

sad ce rau esti. Imi tot zici ca o sa imi spui, dar faci numai misto...

Serios chiar asta mi-aș dori...Dar acum o iei cum vrei...

O iau cum e.Stiu ca esti baiat suficient de inteligent incat sa stii ca asta nu se poate.Nici macar nu exista sageata a lui cupidon.Nici macar nu exista cuuupidon.
Vrei tu ceva ce exista ce e posibil sa primesti, dar nu vrei sa spui.

Da, vezi că te-ai prins... Ceea ce vreau cu adevărat să primesc e imposibil.

Asa deci săgeată lui cupidon e pe primul loc.Da, imposibil. Ce e pe locul 2 in lista ta de dorinte sau coboara pana la locul unde e primul lucru ce exista si spune dorinta.
Plizzzzbig grin

Păi restul fără ce am spus nu prea are rost...Eh sincer nu am pretenția de la moușul să îmi aducă ceva.

Iti fac eu o sageata fooarte foarte frumoasa, mai ceva ca a lui cupidon inexistentul. Si ii spun mosului sa ti-o aduca. Asa, acum zi ce altceva mai ai pe lista.

Nu mai contează...Nu îmi mai arde sincer de altceva acum.

Ce ai patit ma? Pe bune acum. Spune, apoi poti sa iti stergi raspunsul.

Pur și simplu mă simt rău. Să lăsăm subiectul.

| Eastwood a răspuns:

Eu numai pe perna dorm, dar nu mi s-a intamplat sa am nici o durere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosirea pernei se recomandă în funcție de starea sănătății. Și nu e totuna ce fel de pernă folosești și în ce poziție dormi. De exemplu eu am scolioză și lordoză la coloană. Dacă dorm pe spate, îmi este recomandat să am capul pe același nivel cu partea cu scolioză a coloanei, și să mă culc pe o suprafață mai dură. Deci trebuie să dorm pe o pernă mare și mai puțin pufoasă, sau fără pernă. Când dorm pe burtă, am nevoie de o pernă mică, și cât mai pufoasă big grin Altfel mă doare spatele. Deci îți recomand să-ți alegi perna în funcție de poziție și de problemele coloanei, dacă ai.

| J0B0MAT explică (pentru anonim_4396):

Probleme cu coloana nu am.Am tot incercat diverse perne, unele mai moi, altele mai tari, dar tot se intampla sa ma trezesc cu dureri.Cand am dormit fara perne nu m-a durut capul sau gatul, doar ca sunt obisnuita pe perna si nu imi vine sa dorm fara.Citisem pe net ca e mai bine fara perne pentru a fi si capul la acelasi nivel cu restul corpului.

| Daniellllll1 a răspuns:

Pe perna, dar, chestia cu durerile, se datoreaza, si pozitiei in care dormi

| J0B0MAT explică (pentru Daniellllll1):

Si in ce pozitie crezi ca dorm?laughing)dorm si eu normal

| Daniellllll1 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Ma refer la pozitia capuluirolling on the floor

Si aia e tot normala.

Habar nu am...

E ok.Mersi de raspuns.happy

Imi pare rau, chiar nu stiu ce sa spun altceva, in afara de chestia cu pozitia capului, mai pateam si eu si cate 1-2 saptamani, ma durea gatul ingrozitor rolling on the floor
Sper sa iti revii, si sa nu mai ai probleme d-astea big grin

Mersihappy

| MrLucas a răspuns:

Si eu am mai patit-o insa nu i-am dat prea mare importanta, mai nou indiferent ca dorm pe perna sau nu dorm ok, incearca sa schimbi ceva, daca dormi fara perna sau pe o perna mult mai mica.