| xjustfearless a întrebat:

Uneori cand ma intind, ametesc si mi se inmmoaie picioarele.Eu cred ca sunt anemica. Voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| silver19 a răspuns:

Eu zic sa-ti cumperi niste vitamine+minerale, de asta cred ca ametesti, asa eram si eu dar acum ma simt mai bine de cand le iau si eu.

| Arthur a răspuns:

Poti fi intr-adevar anemica, dar poti la fel de bine sa ai probleme cu inima, cu circulatia sangelui care nu mai alimenteaza indeajuns cu oxigen creierul.

| vampirika a răspuns:

Daoh go on si eu am patit la fel si am aflat ca sunt anemicahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La analize urgent.

| mihaa a răspuns:

Anemie inseamna lipasa de Fe, dar nu este exclus si o lipsa mare de calciu, mergi la medic

| Bacemi a răspuns:

Aceasta poate fi o explicatie dar e de recomandat sa faci niste analize.

| ExTrEaM^^94 a răspuns:

Lipsa de Calciu! Si eu ametesc uneori, mi se intuneca privirea, nu mai vad nimic iar apoi imi revin laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sau ai lipsa de calciu si magneziu, de exemplu. Oricum, inainte de a lua minerale, vitamine si alte chestii, fa-ti niste analize la medicul de familie.

| biancag a răspuns:

Buna,

Posibil sa ai lipsa de calciu, dar la fel de bine ametelile pot veni si de la o circulatie prosta cum a spus si BitterSweet, poti gasi mai multe detalii si poti suna eventual si medicul la adresa http://www.tratamente-boli.com, gasesti si calciu si un produs extrem de bun care regleaza circulatia periferica si nu numai Noni de la Organika.

Sanatate multa!