| pixeltinker a întrebat:

Uneori cand ma ridic din pat ma simt ametita si vad negru in fata ochilor, iar dupa câteva secunde imi revin. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LanaDelRayFan a răspuns:

Poate fi vorba despre lipsa fierului in organism care poate duce la anemie deci nu este de glumit. Consulta un doctor. Sau poate ai nevoie de calciu/magneziu. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Simptomele variaza de la anemie pana la hiper/hipotensiune.
Sfaturile de pe TPU sunt doar orientative, consulta medicul de familie cat se poate de repede.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Anemie. Vorbește cu un medic, nu te lua după diagnosticele noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anemie feripriva, mănâncă zilnic sfecla roșie și o să îți revii.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Anemie, du-te la medic și ii explici, și o sa îți dea tratamentul necesar. Dar ideea e ca nu ai o alimentație corespunzătoare, ba nu mănânci cât trebuie, la ore târzii, probabil mănânci când apuci și ce apuci

| LaElly11 a răspuns:

Din câte știu eu este ceva normal. Și eu pățesc asta atunci când mă ridic brusc după ce am stat mai mult timp în pat sau pe scaun. Încearcă să te ridici mai încet și nu deodată.

| CorneliuN a răspuns:

Ai nevoie de calciu, mergi la un doctor si nu te ridica brusc.

| selfconfidenttree97 a răspuns:

Cel mai bine mergi la doctor, multa sanatate!