anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uneori imi e teama sa nu fac burta, sa imi pierd abdomenu meu plat straight face. De mancat mananc cu pofta si iau gustari, fructe, alune, ciocolata etc.

Asta inseamna ca sunt anorexica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Justmeandmysmile a răspuns:

ANOREXÍE s. f. Lipsă a poftei de mâncare, întâlnită în multe boli febrile, digestive, cronice etc.; inapetență. ♦ Anorexie mintală = repulsie față de alimente, însoțită de pierderea totală a poftei de mâncare. Deci draga stai linistita nu esti anorexica.Sas fii anorexic inseamna ori sa nu ai pofta de mancare ori sa mananci dupa care sa vomiti intentionat numai ca sa nu pui vreau kilogram. Daca tu mananci cu pofta nu esti aorexica.Cat despre abdoen,doar ai grija la cantitatile de mancare si la cantitatile de sare,ulei, zahar (alunele au mult ulei, iar ciocolata mult zahar) si incearca macardimineata sa faci abdomene ca sa il mentii plat.Crede-ma ca va merge, eu am burtica din pacate dar fac abdomene si deja s-a mai micsorat.Bafta!

1 răspuns:
| M1ham1 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu... mananc de fiecare daca cand mi-e foame si de fiecare data cand mi-e pofta de ceva (dulciurile nu lipsesc niciodata). Ma mai gandesc si eu oare cum am sa fiu peste cativa ani, dar nu vad nicio schimbare. Ma bucur ca pot sa mananc de toate si sa raman tot asa cum sunt ~!