Pai Shin, de ce nu i-ai aprins si lui beculetul?! Daca sursa e, sau ar putea fi aceeasi?!
Spala-te foarte bine cand vezi ca te mananaca, si incearca pe cat posibil sa nu te scarpini... Daca nu gasesti intepaturi/muscaturi, s-ar putea sa ai o alergie minora la ceva cu care intri in contact. Si eu am avut astfel de mancarimi... mai aveam putin si inebuneam ca nu-mi dadeam seama de la ce sunt... pana cand mi s-a aprins beculetul.
Shin
@PsihoSex, sincer ma indoiesc de asta... Mancarimile mele se datorau parului urticant al uneia dintre tarantulele pe care le am... Toate arunca cu el din cand in cand cauzand mancarimi minore, dar una s-a desteptat de la o vreme si a inceput sa-si mai si dea cu venin pe perisori (si abia apoi arunca cu el in mine ). Daca nu esti atent, te alegi cu niste macarimi... vai de vai Mi-a luat ceva vreme pana cand am prins-o in act si mi s-a aprins "beculetul"
Ce zici? o fi similara situatia?
Shin
Si eu am asemenea mancarimi si sincer nu stiu de la ce poate fi.Ma gandesc sa nu fie din cauza apei din strandul pe care il frecventez, de la haine, cine poate sti?