Vocile vin din exterior?
Ar putea fi un simptom al schizofreniei.Dar asta vede numai doctorul dupa un control amanuntit.
Mergi la doctorul psihiatru si fa un consult si pentru voci si pentru ipohondrie. Daca el va decide, iti va prescrie un tratament de la care o sa te simti mult mai bine si mai relaxat, fara astfel de simptome crede-ma.
Sanatate.
Multumesc frumos.Pot fi si sechele? Adica ii aud certandu-se.
Da,pot fi si sechele daca ai fost traumatizat de ei in trecut sau daca te afecteaza foarte tare cand ei se cearta, daca o fac des.
Faza e ca nu prea e normal sa auzi voci si mai ales daca ele continua sa le lasi asa fiindca se pot agrava si poti face boala psihica serioasa.De asta ar trebui un consult la doctorul psihiatru.
E doar o parere.
Noapte buna!
Am inteles. Sper sa fie sechele. Noapte buna si tie!
Revin, sper să nu asculți de sfaturi aiurea și să crezi că ai o problemă psihică. Sunt niște fenomene absolut normale despre care lumea nu vorbește și se sperie cand li-i se întâmplă. Dacă îi auzi certându-se e o altă evidență că ți-au rămas impregnate niște scene în subconștient, iar tu încerci să le exteriorizezi. Ești stresat/ă sau obosit/ă?
Ma culc pe la 3-4-5 dimineata si ma trezesc pe la 2-3. Ore dorm suficient. stresat nu cred ca pot spune ca sunt, dar ma enervez foarte repedee
Ai un program de somn care nu e tocmai cel corect. Așa făceam și eu în trecut și la fel am avut astfel de experiențe.
Aa. ok.Deci ma duc acum la un dus si ma bag la somn daca e din cauza asta. Multumesc frumos si noapte buna dar vad ca tu inca te tii de programul asta =]]
Mă bucur că te-am ajutat, să zicem că în vacanță îmi permit
Pai si eu tot in vacanta ma culc la orele alea In timpul liceului maxim 2-3 si ma trezesc la 9-10. Si toata ziua stau cu capul pe banca =]]