E vorba despre așa numitul „lichid preejaculator" care e produs de organismul bărbatului atunci când este excitat. Faptul că nu poți urina cu ușurință în acele cazuri spune clar că ești sub influența unei excitații sexuale puternice, caz în care este blocată calea de evacuare a urinei prin uretră, pentru a putea permite spermei să iasă to pe acolo.
Vrei să scapi de asta? Însoară-te! e singura rezolvare pentru un creștin așa de evlavios ca tine. Orice altă metodă implică și „păcatul".
Ar trebui sa vezi in doctor. Ii spui in detaliu ce ai fara nici o rusine. El este acolo ca sa te ajute si a vazut multe la viata lui. Ar fi trebuit sa ne spui daca ai fost in vizita pe la fete, si daca scurgerea are cumva in miros urat. Ma pot gandi la o candidoza, dar la barbati asta este de regula o boala transmisa sexual. Orice este posibil, poate ai luat-o pe mana datorita igienei necorespunzatoare. Noi nu putem decat presupune. Mergi la doctor cat de repede, orice problema lasata netratata devine mai grava.
Nu cred ca este ceva grav.Dar totusi ar trebui sa consulti un doctor.Eu cred ca tu te exciti.Te uiti la filme cu scene sexuale sau xxx? Si in al doilea rand nu este pacat sa te autosatisfaci.Ba din contra oamenii de stiinta au zis ca ajuta sa te relaxezi dar evident nu in exces.