Se intampla vara cand este foarte cald si stai mult in picioare! Creste presiunea iar circulatia sangelui de jos in sus este ingreunata.Foloseste venoton si tine seara picioarele ridicate pe o perna! Consuma afine!
Poate ai stat mult in picioare si atunci iti apar. eu am varice si nu dipar niciodata. deci nu fa griji, dar statul prea mult in picioare iti poate cauza varice, deci daca deja picioarele dau semnele astea, ar trebui sa ai grija
Pai... uh ai folosit cuvantul "uneori" adica nu mereu, deci poate fi de la efort sau cand iti incordezi piciorul/picioarele, cand alergi etc. Mama mea are varice si venele ei se vad urat(ca de la varice) insa se vad mereu.
Eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, dar mai intreaba si uh prin stanga si prin dreapta.
Se intampla cand stai mult in piceoare. la serviuciu mamei mele i se intampla asta o cheama ba in colo ba in colo si merge mai mereu deci fa-ti asa o zi de libertate dormi putin sa vezi ca dupa ti se retrag dar ti-as recomanda sa fii mai linistita