| Jdjrjrjrdndnfn a întrebat:

Unghiile cu gel pot provoca cancer?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu

| Adry05 a răspuns:

Nu gelul propriu zis cat lumina de la lampa UV care poate ajunge sa provoace cancer de piele. Daca nu-ti pui extrem de des, nu ar trebui sa fie probleme

| NLS a răspuns:

Nu provoaca cancer, insa in timp slabesc unghia si o poti pierde.
Stiu asta de la o prietena, mare amatoare de "fashion", care insa nu si-a pus niciodata unghii cu gel.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca mananci gelul ala. poate.

| Teo29 a răspuns:

Da, cauta pe net articole sa te convingi.

| Geici7474 a răspuns:

Da, pot provoca cancer de piele. In manichiura cu gel se utilizeaza 3 straturi diferite de lac care sunt expuse lampii UV. Ceea ce provoca acest tip de cancer este expunerea la lampa UV, in conditiile in care nu ai luat masuri sa te protejezi, adica sa folosesti protectie solara pe maini sau manusi de protectie. Ideea este ca razele UV nu ard pielea, dar o penetreaza si deterioreaza ADN-ul si colagenul, asa ca daca doresti sa iti faci unghii cu gel, ai grijawinking

| Jdjrjrjrdndnfn explică (pentru Geici7474):

Multumesc pentru sfat nu cred ca o sa mi mai pun unghii?

| EdyBoss12 a răspuns:

Nu provoaca ma

Întrebări similare