| gagica a întrebat:

Unghiile-problema mea.Se rup repede cresc greu si plus la asta se japoaie primul start de unghiie de ce? ce tratament naturalist imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Ai lipsă de calciu. Cunosc un tratament naturist de la bunica : miere de albine amestecată cu coajă de ou pisată foarte fin.

5 răspunsuri:
| hugo a răspuns:

Iti recomand un tratament ff bun si naturalist si anume cartea, nu cred ca poti gasi in dictionarul limbii romanane cuvantul "japoaie"happy xcum, legat de intrebarea ta, se poate face un tratament sau poate fi din cauza lipsei de calciu!

| CudiDaKid a răspuns:

Poi ai lipsa de calciu. ia pastile pentru calciu si mananca multe fructe. daca nu du-te la medic

Abh
| Abh a răspuns:

Foloseste de 2 ori pe saptamana un lac tratament pentru unghii, plus calciu tablete pe cale interna.

| johnny_1840 a răspuns:

Calciu

| capricc a răspuns:

Citeste asta cap coada http://fucsia.ro/10-trucuri-pentru-unghii-naturale-lungi-pana-la-paste/ daca nu gasesti o solutie cosmetica atunci poate fi o carenta din alimentatie...