| LastNight1324235436 a întrebat:

Uni nu se pot abtine de la dulciuri, eu nu ma pot abtine de la fructe.In special de la piersici. Mananc zilnic cam 6-7 piersici pe zi:-s Imi poate afecta silueta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fi seriosa cum sa ingrase fructele tampeni, zaharul ingrasa nu vitaminele

| Marina92 a răspuns (pentru RAY):

Pai si crezi ca fructele nu au zahar. Dar ai dreptate zaharul din fructe nu te ingrasa, stai linistita. Iar 6-7 piersici cat mananci tu nici nu e mult, doar sa nu le mananci toate de odata, dar chiar si asa nu cred ca iti poate face ceva rau. Ti-ar face rau doar in caz ca ai diabet.

| RAY a răspuns (pentru Marina92):

Tu compari otrava cu ceva natural asta e diferenta, nu poti compara zaharul otrava nr 1 pe plan mondial care cauzeaza mii de boli cu ceva natural care il manca toate primatele, fructele isi dau energie daca nu folosesti energie ea se depune ca orice alt lucru, dar zaharul ridica glicemia face ca grasimea sa se depuna nu sa se arda si uite devine in timp boala cardiaca

| Marina92 a răspuns (pentru RAY):

Ai dreptate ca daca nu folosesti energia se depune. Dar daca ai un stil de viata sanatos nu cred ca are de ce sa iti dauneze fructele. Zaharul din fructe se numeste fructoza, e un indulcitor natural si mult mai sanatos decat zaharul din sfecla de zahar. Fructoza se gaseste de cumparat la plafar.
Eu stiu ca diabeticii nu au voie sa manance multe fructe pentru ca bunica mea are diabet si asa i-a recomandat medicul. Poate sa manance dar nu multe.

| ywar a răspuns:

Pai. se spune ca nu prea e bine sa mananci fructe seara. Contin zahar si asta ar putea avea efecte asupra siluetei. In general fructele se recomanda intre mese [ora 10.00, ora 16.00]. In rest a manca fructe proaspete si pe cat posibil fara prea multe adaosuri de chimicale, ingrasaminte nu ar fi o problema. Pofta buna!

| AmaliaMarilena a răspuns:

Din contră, nu îți afectează silueta. Îți fac foarte bine, n-ai văzut reclama aia : Pentru o viață sănătoasă consumați fructe si legume.winking De preferat dimineața mănâncă 1-2, pe la prânz poți manca 4-5 sau chiar mai mult iar seara pana sa te culci cu o juma de ora înainte 1 fruct. Asta nu iînseamnă ca ești obligat sa mănânci 1 fruct pe zi, dar nu te calici! happy

| AndreeaMcv a răspuns:

Daaa. Adică sunt dulcii. Dar depinde de organismul tău. In special, ingraşă. Sper că ţi-am fost de ajutor. :*