anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unii dintre noi, prin ceea ce intrebam si raspundem, prin "atitudine", ne asemanam. Demult, un user ma banuia ca sunt furni sau zbenguici, sau toate trei acelasi om, in fine, paranoia!
Si totusi, modul de a raspunde, poate fi asemanator!
Nici pe mine nu ma ocoleste paranoia si cred(eam?) ca hombre e Nony! tongue
Dar voi? Care sunt userii pe care ii asociati unul cu celalalt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora e @margo? ce se schimba lumea pe aici! eu de ce nu sunt brigaela? sad

26 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Îmi place categorialaughing
Într'o vreme ascociam pe Arthur cu laura60... şi'apoi m-am gândit că Arthur a vorbit mai frumos cu mine de cât laura 60 laughing...va ramâne un mister

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt bro. Sau bro este eu? Inca nu-s pe deplin lamurit in privinta asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monica, eu il vad pe dumnezeu peste tot. Si mai spun astia ca-s atee... Cat priveste Margo-Lora, acolo lucrurile-s clare. Sau nu?

| Derye a răspuns:

Pe tine eu te asociez cu un expert (nu unul in sine, ci pe cineva cu gradul de expert)

Esti, poate, cea mai inteligenta persoana dintre noi, si asta se vede prin posturile tale, si prin modul de gandire.
=)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu il vad pe dumnezeu! URA! Oare sunt vizionara? thinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Culmea, dimineata, pe drum spre munca ma gandeam la asta. Ca eu niciodata nu mi-am pus problema daca un user e si altul si "isi ridica mingea la fileu" si ca poate unii m-au luat de proasta ca nu ma prind. Dar pur si simplu nu m-a interesat, fiecare e responsabil de faptele si cuvintele sale. Si m-am gandit ca imi place situatia asta, nu banuiesc pe nimeni si nici nu ma intereseaza. Ii raspund fiecarui user pe masura si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Brigaela, pai, crezi ca degeaba am postat la Sanatate? Astea sunt manifestari specifice bolii de care sufar! laughing

| baiatudela4 a răspuns:

Eu cu mine laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dmonik, este boala nationala, stai linistita.
Stii ce detest eu? Ca intrebarea asta draguta si simpatica aprinde conflicte mocnite pe care eu chiar nu le mai inteleg. Poate asta e boala mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Brigaela, asta stiu, ca e fenomen extins, insa cu partea a doua nu sunt de acord! Vei vedea, eu una nu simt miros de fum!

| toto a răspuns:

Eu. Pe Furni, Zbenguici, Dmonik, cu wonderbra, cu groovychik, cu nebun dupa mine(sau dupa oricine), cu D-zeu (clar)...

| cretzufinish a răspuns:

Da si eu am fost confundata cu @furni si chiar nu imi explic nici acum de ce. Nu stiu nimic despre furni, nu am legatura cu ea/el, stiu ca au fost supozitii pe baza acestui user dar eu ma abtin. Sunt neutra la tot, nu aud si nici nu vad discutii care nu ma privesc. Eu sunt cretzufinish si...finish.hee hee Si ca sa-ti raspund la intrebare iti spun scurt: nu stiu si nici nu ma intereseaza. E treaba si rolul lor pe acest site.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sharky, dar cine a zis ca tu n-ai fi Brigaela?

| Arthur a răspuns:

Acelaşi lucru am sesizat şi eu, sunt mulţi useri care prin limbajul folosit au o amprentă personală pe care cu uimire o regăseşti la diferite alte avatare care în mod normal nu ar trebui să aibă nici o legătură cu respectivul.
Dragă @eluveitie În primul rând mi-a sărit în ochi că această întrebare e postată la Sănătate şi apoi am citit răspunsul tău. Asocierea ta mă onorează pentru că aş vrea să locuiesc în Munchen permanent. În rest, ori o chestie paranormală, ori un mijloc de transport ultrarapid pentru a pune întrebarea acolo şi a veni să răspund dincoace. O singură nedumerire am : e şi un pic de gelozie aici?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moama, si eu care credeam ca-s inconfundabila... dupa IP, adica.

| Bacemi a răspuns:

Eu ma asociez cu monyk16.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cretulino, dupa gramatica nu ne poate confunda nimeni. Nicio "supozitie"! Poate, totusi, harciog sa fie?

| cretzufinish a răspuns:

Supozitie= presupunere, parere.winking Nu vad ce e gresit. Iti pot spune cine m-a confundat: Mormaila. Il cunosti? Scuze daca am deranjat cu ceva. Pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De multe ori, sar peste raspunsurile celorlalti. Nu le cunosc modul de a raspunde si nici nu ma intereseaza. Sunt convinsa ca peste ceva timp, nu voi mai frecventa site-ul (cum vor face majoritatea). Atunci, ce-mi va pasa mie de ograda vecinului?!

| mirceaman a răspuns:

As vrea sa stiu cu ce, as vrea sa stiu de ce,
Eu vreau sa aflu cum; raspundeti-mi acum.
Raspundeti imediat la ce v-am intrebat.
Copilul mic nu poate sa dea raspuns la toate.

De ce zboara randunica, de ce e motan pisica,
Luna de unde rasare, de ce e un singur soare?
Unde pleaca avionul, de ce e buton butonul,
Cine pleaca si de ce, noaptea, ziua unde e?

R: In gradina cu intrebari, cu intrebari,
Nu te poti urca pe scari, nu, nu, nu.
Sa culegi raspunsuri coapte, raspunsuri copate,
Parguite peste noapte, in gradina cu-ntrebari./BIS

De ce’s mica si nu mare, de ce moale si nu tare,
Apa de ce este uda, ce inseamna sa fii ruda?
De ce zboara randunica, de ce e motan pisica,
Cine ploua si de ce, noaptea, ziua unde e?

R:…………………………….
Iar de cresti ca in povesti, ca in povesti
Si cuvinte-n pom gasesti da, da, da.
Cum raspunzi la o intrebare, la o intrebare
Alta in locul ei apare, in gradina cu intrebari/bis

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu va confund. Stiu sigur fiecare cine este tongue

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu sunt Dmonik şi Dmonik este eu? Păi atunci, fetiţo, cred ca am o viaţă paralelă de care trebuie să mă informezi ceva mai des astfel încât treci la cafea si începe să povesteşti.

Sincer, nu fac asocieri, nici nu prea mai citesc nick-urile, citesc răspunsurile.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

@Arthur, gelozie? Doar îmi era antipatică(recunosc) domnisoara @laura60 de la o dispută şi n'am putut să nu observ legătura dintre voi doi(virtual ma refer)...asta m'a determinat sa mă gândesc că poate sunteţi una şi aceeaşi persoană.

| Arthur a răspuns:

Dragă @eluveitie Deocamdată am o prietenă şi nu am de gând să o trişez, dar dacă vreodată... o să dau anunţ pe site. Aviz amatoarelor.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mă refeream la prietenie virtuală...nimic mai mult