Salut, spune-i prietenului tau sa se duca de urgenta la Oftalmolog. Ochiul este cel mai sensibil organ al omului si nu trebuie neglijat. Acesta poate fi cu mare usurinta ranit. Eu iti spun din experienta proprie deoarece am avut cornea ochiului stang sparta de o gorneta de hartie. Sper totusi sa nu fie ceva grav la prietenul tau. Bafta
Bună.
Ai văzut tu?
Să meargă la un consult oftalmologic, preventiv chiar dacă nu-l supără după "acest accident"!
Pa, pa.
Poi da este foarte grav in timp de cateva zile ochiul va face puroi si i se va unfla, sau poate acea scanteie ii pote gauri pupila daca este intrata in ochii ma refer (foarte adanc) deci ii trebuie o consultatie!
E foarte periculos. fratele meu a avut la fel. i s-a umflat. si daca nu se ducea la doctor din cauza la durere numai vedea cu acel ochi
Buna! Pai acum depinde daca ii s-a umflat ochiul, daca s-a inrosit, daca il doare sau mai vede la fel de clar. Daca prezinta una sau mai multe din cele de mai sus ar fi bine a mearga la un control medical deoarece pot fi afectate sclerotica sau corneea iar atunci se poate agraava in timp. Mai bine merge la doctor!
Imi pare foarte rau pentru prietenul tau dar...Sar putea sa ramana orb cu acel ochi, sa nu pateasca nimic daca are ochiul foarte puternic sau sa isi puna ochi de sticla.
Mda, dar mi-a spus ca cam acum 3-4 ani s-a intamplat si vede putin in ceata.Precizez ca a purtat ochelari de hipermetropie(de aproape/+)... dar acum se descurca.