Cei mai activi useri din categoria Sănătate pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
CONCURS: Cum ne hrănim sănătos?
Bună, sunt fata fac 16 ani peste o lună am 40 de kg și 1, 56 cam asa chestia e ca vr sa mă dau la înot am scolioza am auzit ca înotul te face mai înalt este adevărat nu vreau sa mă mai înalț...? (mai mult)
Am un ganglion inflamat la subrat și aș vrea să fac epilare definitiva. Exista vreo contraindicație în acest caz?
Buna Ziua! M am ales cu o fractura la degetul mare de la picior si am ajuns sa- l pun in ghips https://imgur.com/gallery/fractured- finger- VObj1Jw Intrebarea mea e daca totusi e normal sa ma doara si...? (mai mult)
Dacă sunt însărcinată și fac un control la ochii se află ca sunt însărcinată
Buna TPU e posibil sa scuipi sânge dacă ești bătut foarte tare cu pumnii in burta?
Salut! Am 12 ani și am 1.74 cm înălțime, am 53 kg. Tata are 1.84 și mama are 1.65, sora mea are 1.70. Cât o să cresc în înălțime și pana la ce varsta? Eu ași vrea sa cresc între 1.84- 1.88...? (mai mult)
Am o simpla curiozitate, este normal ca in zona intima sa miroasa? un miros anume?! nu știu cu ce l- as putea asemana. Cum as putea sa fac sa nu mai miroasa acolo absolut deloc? (in afara de spalat, ...? (mai mult)
Salut, am 24 de ani, am fost diagnosticat cu prostatita. E a 5 a zi de tratament si simt doar o usoara imbunatatire. Se poate trai o viata normala cu aceasta afectiune?
Deci vin din nou cu o întrebare. Este normal ca seara sa am burta umflată dupa ce mănânc iar dimineața sa o mai am puțin doar la abdomen și parcă mi s- a astupat așa buricul? La medic am fost...? (mai mult)
Am o problema de cam 4- 5 ani, iarna am mainile foarte uscate si nu pot folosi nicio crema, imi irita pielea. Am incercat si cu vaselina, insa nu intra in piele si efectul e de scurta durata. Voi cu...? (mai mult)
Salut...sunt baiat si am 18 ani. De cateva zile simt asa o durere la splina in partea stanga, vad ca e mai jos gen a burtii iar aia putin mai sus sau poate mi se pare mie, nu stiu va rog sa nu ma speriati...cateodata...? (mai mult)
Deci eu m- am dat cu o crema de la Avon pentru mâini pentru ca le aveam foarte uscate și au trecut cam 20, 30 de min și eu n- am mai simțit- o in piele și mi am luat o portocala sa mănânc și...? (mai mult)
Ce să mănânc și de câte ori pe zi să mă îngraș? Sunt foarte slabă, nici nu prea mănânc eu cine știe ce dar nu trec de 50 kg și nu știu ce să fac, există ceva vitamine care sunt de poftă...? (mai mult)
Bună tuturor! Cineva apropiat a avut un episod în care s- a "înecat" cu o pastilă, care i- a rămas blocată la nivelul gâtului iar ulterior s- a dizolvat. De atunci are probleme cu înghițirea....? (mai mult)
Bună seara, de ceva vreme am dureri de cap îngrozitoare, exces de mucus ( am astm și am crezut ca este normal ) dar este un mucus lichid, incolor. Acum câteva seri, a fost totul ok, dintr- o...? (mai mult)
Buna ziua, mi- am pierdut tatal recent. A sarit de la etaj, a murit in ochii mei in spatele blocului. Nu era bolnav, nu consuma bauturi alcoolice. Nu mai pot fi om de cand s- a intamplat. Exista o vindecare...? (mai mult)
De ce am sânii sensibili, plini, balonată, dureri de cap, amețeala, dureri abdominale? Sunt virgină.
Poți avea menopauză la 25 de ani?
Salut, eu trebuie sa ma operez de unghie incarnata.Dar imi e frica sa nu patesc ceva de la anestezie locala:paraleziei, deces etc... Ce sa fac?
Bună! Sunt pe tratament cu sotret de o lună și încă nu se văd rezultate. Oare în cât timp de vor vedea rezultate?
Salutare, am o problema legata de o durere testiculara si mai nou de stomac sau intestine, stanga jos o durere ce radiaza si nu ma doare mereu. Totul a inceput in 2023 decembrie m- a luat durerea de...? (mai mult)
Ma doare foarte tare de azi dimineață ganglionul din partea stânga a gâtului. Am și un ganglion umflat la subraț dar de mai mult timp, este posibil să fie vreo legătură între ele? Ce aș putea...? (mai mult)
Bună, ce aș putea face și eu să mă îngraș? La vârsta mea sunt foarte slabă (14 ani) la picioare arăt foarte slabă. Am încercat să mănânc cat mai multe dulciuri dar nu pot pune greutate,...? (mai mult)
Bună,știe cineva /careva niște suplimente sau pastile care chiar îți dau un rezultat pentru a lua în greutate?
Ce este și cu acest Shilajit din rășină? Este și foarte scump și ineficient! I- au de 7 zile și nimic nu simt! Energie măcar dacă simțeam era bine, dar văd că nu are nici un efect! De pe eMag...? (mai mult)
Sânii umflați și sensibili la atingere, mai ales pe părțile laterale (în stânga și dreapta) de ce? Menstruatia trebuie sa- mi vina luna aceasta, nu îl am regulat, îmi este frica sa nu fiu ...? (mai mult)
Cum sa îmi schimb stilul de viața într-unul mai sănătos și din punctul de vedere al nutriției și din punctul de vedere al sportului?
Imi poate recomanda cineva un medic ginecolog bun in București? Si dacă ma duc pentru prima oara la ginecolog, ce categorie de consult ar trebui sa aleg?
Salut TPU! Am 20 de ani ai am o problema de 2 3 ani...Am disfunctie erectila și am acumulat putina grasime abdominala ușor observabila. În ciuda faptului ca sunt foarte activ. Ba chiar m- am apucat ...? (mai mult)
Mi a venit menstruația pe 01.01, mai devreme cu câteva zile decat ar fi trebuit, a ținut mai puțin decât de obicei și nu a fost atât de abundent. Astăzi, 10.01 observ ca secreția vaginala e...? (mai mult)
Daca pe tatăl meu îl doar tare mâna în partea de sus până la umăr de vreo 3, 4 zile, și deși a fost la medicul de familie, și medicul i- a dat tratament, dar durerile sunt aproape la fel de...? (mai mult)
Acum o zi m- am jucat un joc pe calculator si am fost foartr entuziasmat si eram foarte bucruos si imi crescucse pulsu cred ca aveam pulsu o suta 20 cred ca simteam ca imi bate inima tare si nici numai...? (mai mult)
Buna TPU! A incercat cineva suplimentele forcapil? Am inceput sa le iau recent si am vazut multe recenzii negative si persoane care spun ca ingrasa. Eu stiam ca vitaminele nu au cum sa ingrase daca nu ...? (mai mult)
Bună fetița mea de 1 an si 4 luni cred ca a tras curent jumătate de fata e umflată și ochiul este roșu nu știu ce sa fac ce să- i dau sunt mămica pentru prima oară și nu am de la cine primi...? (mai mult)
Dacă porții sutiene când sânii sunt în cresetere ei cresc normal sau oprește creșterea?
Îmi puteți da idei de fructe, legume, mâncăruri bogate în vitamine și minerale?
Cum sa devin Medical Mediu.m cum e Antony Wiliam in America și să îmi diagnostichez intuitiv și să îmi vindec mama bolnava cum a făcut inclusiv el?
Am cumpărat un puiut yorkshire de o lună, nu mam priceput. Are un mers nesigur pe piciorușele din spate. Am făcut radiografi la ambele piciorușe și la coloana. Medicul veterinar spune ca e bine. ...? (mai mult)
Buna tlu. Este normal ca medicul de familie sa nu fie in mare parte la cabinet? Are programul de ex. De la ora 15 pana si vine la ora 18- 19(vine in cazuri bune), si in locul dansului ramane o asistenta...? (mai mult)
Buna tuturor! Va scriu in speranta ca ma va putea linisti cineva. Tatal meu, 48 ani, a fost diagnosticat in luna septembrie in urma unui control de rutina, cu nodul pulmonar cu formă neregulata,...? (mai mult)
De câteva zile am sânii greoi și umflați, dureri lângă pelvis durere de picioare si sunt balonată mai tot timpul și sânii sensibil, si nu are cum sa fie sarcina pentru ca sunt virgină și niciodată...? (mai mult)
Ma doare foarte tare o parte din unghia mare de la picior cu degetul mare și este roșu în acea zonă și puțin umflat. Cred că mi- a intrat unghia în deget. Ce aș putea aplica în acea zonă ca...? (mai mult)
Hai noroc, s- au jucat niste handicapati de colegi cu unghii de alea false de se lipesc cu super glue, si dupa cred ca le au dezlipit, dracu sa ii ia, si a aruncat si cu o unghie dupa mine, eram cu...? (mai mult)
Recent, am avut o lovitură la cap și acum am dureri și niște niște ușoare pulsații în zona din față a capului și amețeli... Oare să fie ceva grav? Lovitura nu a fost nici prea mare, nici...? (mai mult)
Deci când mă aplec mă doare maxilarul am o măsea puțin ruptă vb asa mai sasait și parca mă deranjează ceva în gât puțin
Salut TPU, am o întrebare, seara cum poți face astfel încât sa adormi rapid? Adica când ziua ești stresat, acest lucru sa nu te afecteze noaptea. Ce poți face sa adormi rapid fără pastile?
Eu vin dintr o familie foarte, foarte săracă in primul rând din cauza că taica meo ce lucra doar dadea pe băutura si țigări, iar maică mea s- a bazat doar pe un ajutor social si pe langa asta...? (mai mult)
A mai avut cineva alergie la apa cu clor? Dacă da, la ce soluții ați apelat? Sunt eficiente filtrele care se aplică direct pe robinet sau duș? Din punct de vedere medical cum ați acționat?
Buna tuturor! Am programare astazi, pe data de 10, la ora 14:00 pentru testul Papanicolau. Menstruatia trebuia sa imi vina pe 6 ianuarie si de obicei e cam scurtă (primele doua zile abundent, a treia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!