Repeta testul de sarcina maine dimineata din urina de dimineata. Asta e singurul lucru pe care il poti face. Nu cred ca esti insarcinata daca ti-a iesit un test negativ la doua saptamani de intarziere.
Despre boli, atata timp cat ai avut contacte sexuale neprotejate, le poti avea pe toate. Nu ai nici un motiv sa fii disperata, nu s-a schimbat nimic, orice om care a avut contacte sexuale neprotejate este constient de faptul ca poate fi infectat cu HIV, hepatita, etc. Stai linistita, vei afla maine ce ai de facut. E riscul pe care ti l-ai asumat avand ontact sexual neprotejat, iar mama ta e si ea vinovata ca n-a stiut sa te invete ce e ala prezrvativ si cand trebuie folosit. Poti cel mult sa-i suni pe partenerii tai si sa-i intrebi daca au vreo boala, iar daca nu stiu, le poti spune sa mearga si ei cu tine sa va testati impreuna.
Cred ca esti ingrijorata, dar bucura-te ca ai aflat asa, intampator ca ai o problema si vei afla curand e problema ai, asa incat poti primi traament.
Incearca si stai linistita pana luni, apoi vei vedea ce si cum, nu dispera crezi ca asa faci mai bine! Impreuna cu mama ta veti gasi solutia necesara.Bafta iti doresc si stai linistita.
Dar eu nu inteleg de ce atat stres? gandeste la rece daca poti... orice ar fi ( ca e sarcina, ca e boala sau altceva) nu ai ce sa schimbi tu in astea 3 zile...deci rezultatul va fi acelasi luni...mai bine nu iti mai faci viata amara si nu te mai complici pana atunci, nu vad rostul... dar sa ne anunti si pe noi...eu unul sunt curios...bafta!
Testele de sarcina sunt degeaba... adica fie iti distrug nervii atunci cand nu esti insarcinata dar ele arata... fie iti creeaza o depresie cand iti arata k nu esti si u de fapt esti insarcinata...de cand analizele de sange pot spune daca esti insarcinata sau nu? oricum totul se trateaza la rece stai klm cum zice si andreutz nu ai c sa schimbi pana luni
Am fost diagnosticata cu hepatita. analizele se fac de 3 ori. daca 3 de ori iese hepatita. e calr. dar sunt sanse sa nu am hepatita