Trebui să-ţi aduci aminte dacă te-ai lovit, ai stat mult la volan cu pantaloni sau chilot strâmt, ai mers pe bicicletă.
La o camera de garda a unui spital nu te costa nimic. Si acolo ar trebui sa ajungi.
Sunt mai multe posibilitati, dintre care cel mai probabile sunt orhita sau torsiunea de testicul. Mergi de urgenta la Urologie, daca cumva ai torsiune de testicul, trebuie intervent de urgenta.
Buna,ar trebui sa te duci la ginecolog, parerea mea, eu am un var care i se umfla testiculele nu ambele cate unu si il doare cand pofteste la ceva!
Orhita este inflamatia unuia sau ambelor testicule, cauzata de obicei de o infectie.
Orhita poate aparea prin propagarea unei infectii, existenta in alta regiune a corpului, pe cale sanguina.
De asemenea, poate fi rezultatul unei infectii situata la nivelul epididimului, formatiunea anatomica care transporta lichidul spermatic in exteriorul testiculelor. Acest tip de infectie poata numele de orhi-epididimita.....Citeste aici mai multe http://www.sfatulmedicului.ro/......ulului_613
E o torsiune testiculara asta am patit si eu. mergi la un doctor chirurg durerile or sa se accentueze mai bine mergi sa stii sigur daca ai o torsiune sau o raceala. nu sta si astepta se poate agrava
Acorda-mi o funda... deci sunt baiat si am trecut si eu prin asta.
1. Torsiune testiculara ( daca acolo jos ai deja o vanataie. De obicei torsiunea testiculara doare extraordinar nu poti sa rezisti. Se trateaza prin Interventie Chirurgicala)
2. Ce am patit eu acum 3 ani. O raceala acolo jos. Am fost la Urgente am facut un ecograf. Totul era ok doar ca era o mica raceala. Am solicitat sa mi se faca o injectie care de obicei se face la fotbalisti este foarte puternica si isi face efectul imediat.
Multa sanatate!
Mai mult ca sigur subpunctul 2 este la tine!