Cum am spus, singurele sanse sigure ar fi un test de sarcina dupa aproximativ o saptamana de la intarzierea ciclului (daca o sa fie cazul) sau pur si simplu sa astepti si sa vina. Abia dupa se poate spune despre asta. SI inca odata, acel "sindrom pre-menstrual" poate sa fie de la orice, nu neaparat de la menstruatie.
Daca spui ca nu erai in perioada fertila si nu a avut loc ejacularea interior, atunci sansele sa ramai insarcinata sunt extrem de mici si extrem de putin probabile.
Numai bine!
Ok,multumesc
Am facut azi testul de sarcina de la Barza care este eficient sa l faci si dupa o zi de la intarziere si a iesit negativ, pareri?
Atunci nu ar trebui sa fie cazul de sarcina. Daca exista intarzieri si mai mari de 6-7 zile, recomand sa mai faci inca unul.
Depinde in ce perioada ai avut contact sexual si daca a fost neprotejat. Altfel nu au nicio legatura aceste simptome cu sarcina.
Eram in perioada nefertila
Da,neprotejat (eram in perioada nefertila) si nu si a dat drumul in mine, menstruatia trebuia sa imi vina ieri
In acest caz nu par sa fie mari sanse de sarcina. Daca nu iti vine menstruatia in urmatoarele cateva zile totusi ar trebui investigat.
Da,dar eram in perioada nefertila si a scos o la timp
Trebuie folosita protectie, ca e perioada fertila sau nu. MEtoda calendarului e riscanta!