Durerea vine cel mai probabil de la un abces dentar (puroi)
Ai nevoie de antibiotic puternic si de o vizita urgenta la dentist. Caria se pare ca a afectat nervul. De aceea ai facut si puroi. Mergi cat de repede poti. Altfel risti sa-ti pierzi dintele, si tămâia e de vina. Din cate stiu omoara nervul. Sănătate
Mulțumesc. Peste câteva ore merg la medic. Dar..nelămurirea mea tot acolo e. Tot așa de tare îmi va distruge dintele acea bucățică mica de tămâie pe care am aplicat-o, chiar daca după am periat bine dinții?
Nu cred. Tamaia afecteaza doar nervul dintelui. Am avut si eu provlema ta si cu greu am scapat. Durerile ma omorau mai ales noaptea.
Poti folosi usturoiul sau ceapa in viitor. Dar in orice caz nu tămâia.
Curăţă un căţel de usturoi şi presează-l pe dinte. Sucul usturoiului este un anestezic natural şi eficace care acţionează imediat. Dacă te obişnuieşti să mănânci usturoi proaspăt, crud, în fiecare dimineaţă, dinţii se vor întări şi nu vor mai fi atât de sensibili la vreme rece sau la mâncărurile dulci.
Ceapa are aceleaşi proprietăţi şi este excelentă pentru întărirea danturii. Se mestecă timp de trei minute zilnic, iar durerile te vor ocoli.
Probabil esti sensibil la acel dinte si te doare daca mananci rece sau cald du-te la stomatolog.
Deeaandreea9156 întreabă: