| OnlineZ a întrebat:

Urgent!
Am 6 saptamani de sarcina si de ieri am niste scurgeri maronii neinsotite de durere.Le cer ajutorul celor ce au trecut prin asa ceva sau au idee despre ce poate fi vorba, Credeti ca imi va afecta copilul.Maine merg la control dar ca intodeauna am nevoie de voi sa ma linistesc.Astept raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Draga, daca nu se fac consultatii pe TPU tu de ce iti dai cu parerea aiurea fara sa ai idee?!

9 răspunsuri:
| Me01 a răspuns:

Buna
E bine ca mergi la doctor si mult mai bine ar fi sa te duci cât mai repede( dimineața ) doctorul o sa-ti spună ecact.
Poate sa fie menstruatia peste sarcina dar nu subt sigura, cel mai bine o să-ți spună doctorul.
Sarcina usoara

| OnlineZ explică (pentru Me01):

Da asa e.Nici nu ma gandesc sa nu ma duc. Multumesc mult!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai controlul ginecologic te poate liniști sau nu!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Usor cu urgenta, stai sa-mi iau manusile chirurgicale, intinde-te pe pat, asa, deschide picioarele si pregateste-te pentru control.

Probabil ai impresia ca esti luata peste picior, asa cum am si eu cand incepi cu "urgent", stiind ca noi aici in TPU nu facem consultatii prin www. si cred mai de graba ca trebuie sa mergi la ginecolog.

| OnlineZ explică (pentru anonim_4396):

Stiu asta si am mentionat mai sus, Vreau pareri si cautam sa ma linistesc pana la control caci aveam un mare sstres. Multumesc oricum.

| Alicezzz a răspuns:

Nu este cazul sa te panichezi atata timp ca sangerarile nu sunt de culoare rosu aprins f dese si insotite de crampe f puternice, deoarece asta ar insemna un avort spontan. datorita modificarilor majore din corpul tau cum ar fi nivel de tostesteron si progesteron sunt f ridicate acum, ori alt motiv poate fi ca sarcina se fixeaza ...astea ar putea fi unul din motive, mergi azi si faci un control... sper sa fie cu folos si iti doresc sarcina usoara happy

| OnlineZ explică (pentru Alicezzz):

Sarcina mea s-a oprit din evolutie de o saptamana.MI-a dat tratament sa il putem salva, dar nu mai am mari sperante.Nu vreau sa o patesc a doua oara.E groaznic.Sa Dea Domnul sa isi revina.

| Alicezzz a răspuns (pentru OnlineZ):

Imi pare rau de ceea ce aud, dar nu tr sa iti pierzi speranta, esti inca tanara si o sa vezi ca intr o zi o sa ti se indeplineasca dorinta de a deveni mamica.Asa ca ai speranta si incredere ca o sa fie bine! Iti doresc multa sanatate :* :*

| OnlineZ explică (pentru Alicezzz):

La fel iti doresc si tie.Dar poate nu e totul pierdut! Pup!