Bună! Ia o vitamina K să opresti singerarea. Dar vezi nu ceri vitamina C, ci vitamina K este specială pentru hemoragie.
22.
Multi inainte si sănătate multă, mergi la farmacie, sau roagă pe cineva din familie să meargă să i ti cumpere, de unde esti? Scuză mă că pun atitea intrebari
La ginecolog ar trebui sa mergi, dar nu luni, ci ACUM! Nu ar trebui sa stai asa! Sanatate!
La o luna de la avort trebuia sa ai o menstruatie normala. Faptul ca ti-a venit deja a doua oara si pe deasupra este si abundenta sangerarea nu este tocmai OK. E de mers neaparat la medic dar intre timp pana ajungi la el ar fi bine sa consulti o farmacista. Nu lua tu singura asa dupa auzite medicamente ca poti sa faci chiar mai rau. Spune unei farmaciste ce problema ai si poate iti recomanda ceva. Succes si sanatate!
Cred ca e normal sa se intample acele chestii din moment ce avorturile sunt destul de periculoase.insa cred ca ai fost avertizata de medic despre urmatoarele stari pe care o sa le ai si cam la ce sa te astepti? fii tare, e cam tot ce iti pot spune eu, nu e usor de trecut peste socul psihologic al unei sarcini pierdute
Trebuie sa mergi la un ginecolog