Nu vei muri si nici la spital nu ai motive sa mergi. mezim forte este un medicament care nu se absorabe din tubul digestiv, deci nu te intoxica. Dar da diaree, greturi si varsaturi, ceea ce vei avea si tu din plin.
In principiu nu se intampla nimic. Mezym forte contine niste enzime pancreatice si se foloseste la cei cu pancreatita cronica. Daca te simti rau, ia niste carbune medicinal activat si daca tot nu iti trece, cheama salvarea. Putin probabil sa patesti ceva
Da'ti palme peste p***a pana ti se inroseste, apoi apuca'te de sfarcuri cu degetele de la picioare si bagati limba'n c*r pana iti vine sa vomiti.
Pastilele astea sunt pe tulburari ale pancresului vomita-le repede sau cheama salvarea
Daca luai 15 pastile acum numai aveai timp sa postezi pe TPU.Mie imi miroase a trolling aici.
De ce le-ai luat? Vroiai sa vezi ce se intampla?
Incearca sa le vomiti ca sa nu-si faca efectul, baga-ti degetele pe gat.Altfel vei intra in coma, cred.
Daca le-ai luat acum maxim 30 min du-te rapid si vomita. Baga-ti degetul in gat pana iti vine sa vomiti pana nu patesti ceva sau sa-ti apara alte complicatii!
Cheama urgent salvarea! Pana atunci incearca sa le vomiti,nu stiu, fa ceva, dar repede
Nu stiu,sincer, chiar nu stiu, dar sunt sigur ca nu e bine sa stai asa! Numai te incapatana si cheama salvarea
Dumitritsa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
kokain întreabă:
dobrin1019 întreabă: