| MC88 a întrebat:

URGENT! am facut un accident de motocicleta si am o rana la picior destul de urata si e un pic gri si cu sange, si s-a umflat si piciorul si nu pot ajunge la urgente numai dimineata, cum pot dezinfecta rana sau sa pun ceva pe ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Ai facut un hematom,proabil si rana deschisa,poti spala cu rivanol si daca ai si o alifie cu antibiotic sa pui pe rana si mai bine, baneocin, tetraciclina, orice antibiotic, eventual daca ai si pastile antiiflamatoare poti sa iei sa scada umflatura

| MC88 explică (pentru Felys):

Nu am niciunul dintre acele medicamente, am pus pe rana doar apaca calda si ''picaturi suedeze"

| Felys a răspuns (pentru MC88):

Nu e nimeni din familie sa dea o fuga la farmacie,sunt farmacii deschise non stop, in fine, lasa ca nu mori pana maine, maine dimineata mergi direct la urgente sa iti faca si o radiografie sa nu ai ceva rupt, sanatate

2 răspunsuri: