| Unanonimoarecare123 a întrebat:

Urgent! Am o durere de masea oribila(deja iau tratament),probleme cu scaunul, si 2 afte. Stiu...sunt distrus, dar poate cineva sa imi spuna ce sa fac cu aftele, un remediu natural sau medicament.Va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Random123456 a răspuns:

Glicerina boraxata 10%. o gasesti in farmacii, in flacon mititel de 25 gr, in jur de 5 lei, inmoi un betisor de urechi in ea si aplici direct pe afta. La mine functioneaza de fiecare data, e facuta special pentru asa cevawinking

3 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Cuisoare.Scapi de afte dupa o zi pe alta.

http://www.frunza-verde.ro/cuisoare

| KronstadtResurrection a răspuns:

Pentru toate astea exista tinctura de coada soricelului. Gasesti pe net modul de administrare interna si externa.

| Munteanu_Adrian_1997_bGhs a răspuns:

Pentru afte cel mai bine este galgara sau plimbatul apei combinat cu bicarbonat de sodiu alimentar.Afta v-a trece in cateva zile.