Du-te neaparat la un medic stomatolog [dentinst] nu neaparat in scoala,ar putea fii grav, dar pana te duci ia niste Ketonal [e foarte bun pentru durere] mai iau si eu cand ma doare maseaua etc a da, ai putea sa incerci si niste Antinevralgic poate ai tras curent si de acolo vine durerea
Pai mergi sa ti-o scoti.O solutie simpla. Daca ti-o scoti rezolvi totul.
Sper sa-ti revii!
Si pe mine ma durea o masea dar am ascultat-o pe bunica si am luat tinctura de polen.Am pus pe o bucatica de vata tinctura de polen apoi am aplicat-o pe masea si la scurt timp durerea a disparut.Iti recomand sa o folosesti,dar mai intai verifica daca nu esti cumva alergic la polen, prin punerea unei picaturi de polen la incheietura mainii. Daca nu apar pete sau nu ti se intampla ceva, inseamna ca e in regula.
Du-te la dentist acolo o sa iti dreneze dintele (it face o gaura de unde o sa curga puroi). O sa faci tratament cu atibiotice 1 saptamana si cu ceva medicamente la masea 2 saptamani dupa care it pune plomba si vei uita de tot
N-o sa mori. O sa te duci la stomatolog cu un parinte, in afara orelor de scoala si o sa ti-o trateze/scoata.
Eu zic sa nu te duci la cabinetul din sc,s la unul particular,acolo sigur de amorteste,cred ca si in sc are sa te amorteasca, dar mai sigur sa te duci in alta parte unde e mai de incredere.
Ia tador este foarte bun de durere vb serios.
Oricum du-te la dentist cu parintii, dar nu in sc.
Pe mine de 3 luni ma doare o masea cariata si am fost la medic si a zis ca nu are ce sa-mi faca pana nu se misca maseaua si mi-a dat retete cu pastile:ketonal, piafen fiola, sunt niste pastile daca le bei urinezi rosu dar iti calmeaza durerea intre 7/13 ore si ketonalu intre 15/20 ore