| ionutcosmin1996 a întrebat:

Urgent. Aseara am iesit pe drum si cand am revenit am stat un pic in pat. Mancasem niste sarmale dupa-amiaza si seara trecuta 2 pizza. Insa, tot imi era un pic foame, asa ca aveam o ciocolata langa mine si am zis s-o mananc. Dupa ce am mancat-o am stat un pic si dintr-o data incep sa ma balonez. Ma lua mereu o durere foarte puternica sub coasta stanga ( un fel de intepatura) iar matele imi borboroseau. La toaleta n-am putut sa ies seara, abia de dimineata am iesit insa scaunul era tare spre moale. Durerea intensa sub coasta stanga a disparut insa tot am o stare ciudata si o presiune constat pe partea stanga a abdomenului. Uneori am o stare de greata, am luat niste lamai dar nimic. Mi-e sa nu fii fost ciocolata expirata sau altceva. Nu-mi pot explica ce s-a intamplat. Azi abia daca m-am dat jos din pat. Ziua mea este pe 31 decembrie si eu ma simt ca dracu sad Spuneti-mi niste ceaiuri, niste remedii naturale, chiar n-am chef sa ma duc la doctor acuma sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poate nu ti-a suferit ciocolata...nah bea un ceai de lamaie sau fructe de padure sau bea niste lapte fiert cu sare, o sa-ti treaca imediat

6 răspunsuri:
| Lola05 a răspuns:

Ai mâncat mai mult și mai consistent decât de obicei iar organismul nu face față. Așa pățesc și eu când renunț la obiceiurile mele (care nu includ mâncăruri grele) sau când mănânc foarte mult mai multe zile la rând.
Stai liniștit, îți trece. Evită orice ți-ar putea forța sistemul digestiv. Știu că e perioada sărbătorilor, dar va trebui să mănânci mai "light".

| ionutcosmin1996 explică (pentru Lola05):

Aseara mi-a trecut un pic. Insa, azi de dimineata am mancat un pic (eram rupt de foame) si in timp ce mancam a inceput sa ma ia iar niste frisoane si apoi sa mi se umfle burta. E ca si cum as simtii cand mancare se duce spre stomac, insa ma cam doare. Si iar mi-a revenit starea de greata :/

| Lola05 a răspuns (pentru ionutcosmin1996):

Ce ai mâncat?

Am baut un ceai si am mancat un corn sau doua laughing Am uitat sa mentionez ca am avut un inceput de hernie si mi-e sa nu fii facut ocluzie intestinala sad Sunt un pic umflat iar cand mananc incepe sa-mi borborosasca matele si sa ma simt rau. Sunt un pic balonat si am o stare de greata dar n-am vomitat pana acuma :/ Cred ca daca nu-mi trece pana maine, cred ca ma duc la doctor sad

| Lola05 a răspuns (pentru ionutcosmin1996):

Până acum cu alte ocazii ai mai avut simptome de genul acesta? Mă refer în anii trecuți.
Nu cred că ai făcut ocluzie intestinală dar e clar că ceva nu e în regulă. Dacă mai mănânci în seara asta, să fie un iaurt sau un pic de pâine prăjită cu ceai. Nu mânca nici dulciuri nici ceva greu de digerat.
Mâine musai la doctor, mai bine mergi și afli că nu ai nimic grav decât să stai acasă, să ai o problemă și să se agraveze...
Multă sănătate!

Iti multumesc mult pentru sfaturile date. Iti urez de acuma un An Nou Fericit alaturi de cei dragi!