anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! astazi am auzit ceva despre o fata din cls mea[sunt din ct]cica are niste crize, adica nu mai stie pe ce lume traieste, nu poate merge, delireazala tot ce o intrebi spune nu stiu. face crizele doar cand se cearta cu cineva, cel putin asa am auzit.Astazi am aflat si eu si nu stiu ce sa cred, e intreaga la minte? eu cred ca este din vina parintilor, tipa mult la ea si pareau familiari cu crizele chiar daca noua nu ne-au spus nimic.Am fost bulversata cand am auzit deci ea este o fata desteapta[nu pare a avea probleme cu capul]nu pot sa o intreb direct cine stie ceva va rog sa-mi raspunde-ti![e cea mai buna prietena a mea nu ma pot opri din plans]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Probabil a cedat din punct de vedere psihic din cauza problemelor. De aici pina la o boala psihica e doar un pas. Daca e cea mai buna prietena a ta, de tine poate depinde sanatatea ei mentala de acum inainte. Fii alaturi de ea, ajut-o in problemele ei, atit cit poti, fi gata sa o asculti si sa o intelegi. Nu ii da sfaturi, ci cauta doar sa o asculti. Fi grijulie, sensibila cu ea. Ea probabil are nevoie de cineva care sa se poarte cu grija fata de ea, care sa se dovedeasca un bun prieten. Tu ai aceasta sansa, de tine poate depinde mult viata ei de acum inainte. Deci, opreste-te din plin si treci la actiune - fii alaturi de ea!

1 răspuns:
| immortal a răspuns:

Parerea mea este ca are o cadere spihica! Trebuie sa fii alaturi de ea apropo si eu is din constanta laughing big grin