| Stamate_Iulia_1990 a întrebat:

URGENT-Buna am fost la ginecolog si mi-a dat Atrican si ceva ovule o saptamana am luat si a zis ca peste 2 saptamani sa ma duc la control, incep sa ma ingrijorez pentru ca am terminat Atricanul si ovulele de o sapt si au inceput iar mirosurile vaginale si scurgerile. Ce sa fac? Am inceput sa plangsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa te duci la ginecolog si sa primesti un alt tratament. De asemenea, partenerul tau sexual trebuie sa-si schimbe tratamentul. Infectiile cu Trichomonas pot dura mai mult si pot necesita 4-5 cure complete de tratament, mai ales daca amani inceperea tratamentului mai mult de 1-2 zile de la primul simptom. Nu te ingrijora, este frecvent intalnita problema ta, mergi la ginecolog, fa tratament iar si iar pana la vindecare. Aveti nevoie amandoi de putina rabdare.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Din PĂCATE, vaginita pe care o ai NU s-a vindecat ( încă )! sad

Trebuie să mergi IAR ( cât mai curând ) la ginecolog pentru a-ţi prescrie alt tratament!

De asemenea, să fi atentă că şi partenerul tău TREBUIE să facă tratament chiar dacă este asimptomatic ( nu prezintă nici un simptom de infecţie )!
Să CERI ginecologului să-ţi recomande un tratament şi pentru partener.

În plus, NU se întreţin relaţii sexuale ( DELOC ) în timpul tratamentului şi până mergi iar la control ( respectiv până faci alt test de secreţie vaginală şi ai CONFIRMAREA că ai scăpat de infecţie )!

De asemenea, ar fi fost indicat ca medicul să-ţi prescrie/recomande şi irigaţii ( spălături ) vaginale cu Tantum Rosa ( sau cu apă + bicarbonat alimentar )!

Toate cele bune.