Salut. Lovturile în zona aceea sunt deosebit de perculoase, loviturile la cap în genearal pot da complicații.
Dacă se sparge un vas de sânge în cap atunci se poate aduna sângele sub craniu și apasă pe creier, de la asta se poate muri. După orice lovitură la cap e bine să mergi la Spital la urgențe, să te vadă un doctor, eventual să faci o radiografie. Nu cred că ai nimic, dar dacă ai grețuri și dureri de cap, amețeli, pierderea unor simțuri este cazul să mergi la doctor pentru că am văzut persoane care au murit de la așa ceva.
Hey hey hey ce-ai zice daca te-ai duce la un doctor? Totusi nu cred sa fie atat de grav.Vezi daca ai aceleasi simptome si maine si daca inca le mai ai trebuie sa mergi la doctor.Bafta!
In primul rand mergi cat de repede poti sa medicul de familie si ii povestesti to, oricat de banale ti se par aceste lovituri pot fi foarte periculoase. ai grija de tine, sanatate multa
Am eu un caz asemanator! Ma rog, pe aproape...deci m-am izbit odata pe la 6 dimineata de ditamai dulapul din sufragerie (tot din lemn masiv) si la fel ca tine am avut o foarte mare durere de cap si ameteli, dar mi-au trecut repede.Stai linististita ca o sa-ti treaca si tie, nu e nimic grav (cred).(Oricum, daca simptomele persista...du-te la un doctor)
Este categoria cea mai vizita
Noi nu te putem ajuta. trebuie sa mergi la doctor urgent, sa iti faca un control, o radiografie ca sa nu se formeze un cheag de sange care poate apasa pe creier, incepand prin a deregla functiile creierului(cum ai zis tu, memoria si/sau perceperea simturilor) si sfarsind prin de ce. Du te urgent la medic!
Vad ca lovitura a fost chiar una mare. sfatul meu este sa mergi la un medic pana cand nu e prea tarziu sa-i zici simptomele tale...
Sper sa te faci bine in curand:*
Bye Bye:*
Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri...dar nu stiti cazuri aseamanatoare?>
Mergi cat mai repede la un medic, astfel de lovituri pot provoca mari neplaceri