| Xoxoxox21 a întrebat:

Urgent! buna TPU!

Am 16 ani si am urmatoarea problema:

in fiecare zi,sub marul lui Adam simt cum s-ar umfla ceva si nu mai pot respira: e ca si cum mi se pune un nod in gat, pe langa asta incepe sa ma panichez si nu parca mi se face nodul si mai mare.
Nu stiu daca ma credeti,dar exact cand ma gandesc ca mi se va umfla in gat,chiar in momentul acela se intampla sa mi se puna nod in gat si sa nu mai respir deloc bine.
Am facut analizele de sange si au iesit perfect!
AM luat si calciu si tot felul de vitamine si medicament,dar la fel.
am fost si la doctor si s-a uitat in gatul meu, mi-a facut si exudat faringian si ma si palmat si a zis ca tiroida este in regula.

As crede ca e o contractie musculara involuntara, provocata de atacul de panica de a nu mi se umfla in acel loc.

Iar noaptea nu am niciun fel de problema....si nici ziua atat timp cat imi este distrasa atentia(de exemplu, simt un nod in gat si nu pot respira, dar peste 5 min aflu ca vine cineva in vizita si cat timp ma pregatesc si dupa aceea NU mai am absolut nimic/
si inca ceva:
nu suport sa port nimic care sa stea pe gat si daca ating sub marul lui adam, e cum mi-as baga degetu pe gat si am o stare de aceea ciudata..stiti la ce ma refer.

Va rog ajutati-ma!
ce ar putea fi?
ce medicament sa iau?
Nu am febra,nu ma doare nimic,rubeola am avut si am un mic nodul (cred ca asta e, nu stiu sigur) pe partea stanga lateral care e mobil

Ps am luat : No spa, b6+ restul de vitamine, med antistres, etc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Nostress9602 a răspuns:

Ar trebui sa controlezi mai in detalii glanda tiroida...noi in git si ce ai mai zis doar de la tiroida poate fi..eustiu bine fiindca in fam mea toti 4 avem probleme cu tiroida si recent tatal meu s-a operat

| Xenya a răspuns:

Eu zic sa acorzi mai multa atentie tiroidei si sa faci niste analize mai amanuntite! Multa sanatate!