| Zennooonn a întrebat:

URGENT!
Buna TPU! Am si eu o intrebare : daca fac inot 2 ore pe saptamana (inot fara profesor) cat pot sa cresc si sa slabesc?

Dupa voi cam cate ore pe saptamana sa inot ca sa slabesc si sa ma inalt?

Am 13 ani aproape 14!

Dau FUNDA si VOT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nimeni nu se poate pronunța, numai reacția organismului o poate spune.
Dacă te înalți nu mai este nevoie să mai și slăbești, și nu uita că ești în creștere iar dietele de slăbire nu sunt sănătoase.
Învață să mănânci.
Pa, pa.

1 răspuns:
| narukgeo a răspuns:

Pai la 2 ore pe saptamane este de ajuns la varsta ta.Acum nu te astepta sa cresti 5 cm pe saptamana straight face.Dar desigur ca vei slabi si te vei inalta pentru ca inotul dezvolta foarte bine musculatura, intareste oasele, ajuta la slabit.Deci eu zic ca este de ajuns 2 ore pentru ca la mai mult chiar daca ai avea profesor te fortezi foarte mult deoarece inotul nu e un sport foarte usor. Sper ca te-am ajutat!