| TheStranger a întrebat:

{URGENT} Buna TPU, azi trebuie sa merg la o radiologie ca sa mi se faca o radiografie la maseaua din partgea stanga sus...
Azi dimineata am fumat o tigara (pentru prima oara.) si vreau sa stiu daca pe filmul pe care-l primesc de la ei, se poate vedea daca am fumat sau nu...
Dau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LooolaaBooolaa a răspuns:

Daca nu esti fumatoare nu.
Si eu "am fumaat" (da, asa am incercat cu toate ca...is un pic cam tanara) asaa si aveam aceeasi problema ca tine doar ca eu imi faceam analize la sange si m-am gandit ca o sa se vada.Dar nu! Nu isi face griji!

5 răspunsuri:
| Ariici a răspuns:

Nu se va vedea sigur

| Gabriel_Alberto_1999 a răspuns:

Radiologia este pentru os(masea), sunt sigur ca nu se va vedea! Bafta!

| SecretColors a răspuns:

Nu se va vedea deoarece cand fumezi din tigare nu pune aprente deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta mirosului poate

| Iunona a răspuns:

Dupa prima tigara nu se vede nimic. Stai linistita.

| lady2in4black a răspuns:

Stai cu sufletul impacat, du-te si fa-ti tot ce trebuie, ca nu se va observa nimic. Multa bafta