anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Bunna! Am fost si eu vreo patru zile la sarata monteoro si m-a ars soarele. Ideea e ca ma ustura de numai pot si mi-am cumparat si un sprai la vreo 26de lei de la farmacie dar tot nu ma ajuta iar uneori ma mananca si pielea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| zozo74 a răspuns:

Folositi-o pentru inca trei zile in continu daca tot nu sunt semne vizibile de imbunatatire urgent la medicul dermatolog(daca sunt zone unde aveti alunite atunci dermatologul este obligatoriu acele zone sunt foarte sensibile ) Fundita?

| aleexxaanndrra a răspuns:

Pentru protejarea tegumentului de efectele nocive ale soarelui, este indicat să evităm expunerea solară între orele 11.00-16.00
1)Aloe vera-unguent
2)Muşeţelul şi gălbenelele-Picaturi. câte 20 de picături, adăugate în apa de baie, au dublu efect: hidratează pielea şi reduc senzaţia de usturime
3)
Levănţica-ulei
Toate aste se gasesc la farmacie sau la Plafar.happy
Levănţica