anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Urgent! Ce nu ai voie sa mananci la varsat de vant (oricare din ele)? Lactatele sunt permise? (la copii)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

N-ai voie să mănânci sărat sau acru. Lapte ai voie. Dar nu în cantităţi industriale.

PS. Laptele e exclus daca te doare în gât.

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Eu nu stiu sa fie vreun regim specific pentru aceasta afectiune, tot ce stiu eu este ca nu trebuie sa iasa afara persoana respectiva si sa incerce sa nu se scarpine, in rest nici un fel de tratament sau regim

| Lola05 a răspuns:

Nu este un regim anume pentru varicelă, dar în general trebuie evitate alimentele care ar îngreuna digestia, pentru că organismul se luptă cu o viroză și trebuie să îi facă față. Așadar, cât mai multe alimente proaspete (salată de fructe, piureuri de fructe, salată de legume, tocănițe, poate un pic de pește), carne și lactate mai puțintel, doar dacă îi plac copilului în mod deosebit.
+ Ceaiuri, apă, freshuri de fructe - îl vitaminizează și îl ajută să lupte cu boala.
Orice boală se vindecă mai repede dacă nu se supraîncarcă sistemul digestiv.

Întrebări similare