| Silviu_Balaban_1989 a întrebat:

URGENT! Ce sa fac atunci cand am infectie in gat; sunt ragusit si nu mai pot vorbi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai nevoie de antibitic dar trebuie prescris de medic, nu luat aiurea din prima farmacie.
Mergi pe dropsuri mentolate, gargară de apă cu sare, ceai de mușețel.
Sănătate.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
vizita la medic/control/tratament antibiotic si baiatu se va face binewinking nu asa e corect?
O zi frumoasa sa ai si multa sanatate!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe langa consultul medicului iti recomand ceai caldut cu miere de albine si lamie. Pe mine ma ajuta

| Azµre a răspuns:

Te duci la medic pentru un tratament cu antibiotic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Trebuie să iei antibiotic, dar numai la recomandarea unui medic.
Bei ceaiuri călduţe, faci gargară cu apă sărată.
Te pup!

| gazza01 a răspuns:

Mergi la medicul de familie!

| AlexaSiAtat3 a răspuns:

Du-te la medicul de familie mai bine.Nu lua medicamente dupa ureche.
Sanatate!

| Badea_Raresh_Gabriel_1993 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la spital daca nu incearca un leac babesc foarte bun incearca sa coci o ceapa in cuptor dar nu prea tare si toata zeama aceea sa o bei nu are un gust foarte bun dar vei fi bine daca nu teie niste cartofi cruzi ii cureti mai inainte si pui in ceva intr-o esarfa cu putin otet si leacul asta este foarte bun eu asa ma fac bine
si ceaiuri multe
sper ca te-am ajutat

| TravisForest a răspuns:

Buna. Trebuie tratament de la medic si pentru ca esti ragusit poti lua Homeovox. Sa nu uiti sa bei multe ceaiuri fierbinti.

Sanatate si o zi frumoasa!

| AncaBella a răspuns:

Dropsuri mentolate si miere de albine si fara ceai fierbinte...doar cald happy

| Mirzac_Valentin_1969 a răspuns:

Cred ca ai stafilococul auriu, trebuie sa te duci la doctor sa-ti preleveze o analiza din gat, nu sta ca-i periculos acest virus.