| carlyy1765 a întrebat:

URGENT! Dacă am avut o răceală mai nasoala, febra, frisoane și durere in gat pe care încă o am, pot face sport? Am antrenament la handbal mai exact. Febra nu am mai avut de alaltăieri și aceasta răceală m-a ținut vreo 2 3 zile la pat. Ofer funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Bună! Stai liniștit acasă că stai bine. Vei transpira și revii la pat din nou... Nu ești încă refăcut și apt pentru handbal! Fii inteligent și prețuiește-te! Numai bine!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medicul de familie!

| Dismally a răspuns:

E mai bine sa te odihnesti pana iti trece de tot, nu poti merge acum la antrenamente, poti sa-ti imbolnavesi toti colegii...

| sammie a răspuns:

Mai bine stai acasă în pat și bei un ceai fierbinte. Dacă te duci la antrenamente fix după ce ți-a '' trecut '' răceala s-ar putea să se întoarcă.