anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! De 2 zile ma doare foarte tare capul, mai ales cand ies afara, in frig! Ce sa fac ca sa-mi treaca? Dar nu-mi dati medicamente!
Imi vine sa mor de atata durere! Si n-am mancat nimic rau sau asa.crying HELP ME PLEASE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Neah a răspuns:

Incearca sa nu mai iesi in strada, nu sta in fata calculatorului sau a televizorului si odihnest-te, stai in pat, ar trebui sa te duci la doctor, medicamentele folosesc si ele la ceva happy

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este din cauza presiunii atmosferice!
Puneți un fular în jurul gâtului și respiră prin el, aerul nu mai intră așa rece pe căile respiratorii, de asemenea capul să fie acoperit.
Evită pe cât posibil statul timp îndelungat în frig, consumul de băuturi calde (ceai de mentă), etc.
Consultă și medicul de familie pentru mai multe detalii.
Sănătate.
La mulți ani!
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

...pai daca nu vrei medicamente atunci poate preferi lacuri babesti nu? ce spui sa iti punem niste cartofi in cap? ...sigur o sa iti treaca! PAI ma daca nu vrei medicamente atunci cum dracu sa iti treaca? ia un fasconal si daca nu iti trece du-te la medic!

| cici a răspuns:

Iti recomand parasinus cateva zile

| RMihai a răspuns:

In sec 21 durerea se atenueaza cam cu medicamente, ii mai confortabil asa, iei o tableta si te simti mai bine (algolcanin, paracetamol, modafen, nurofen...sunt atatea)poate esti racit/a, mergi la medicu de familie daca se manifesta ca o raceala rinita stranut tuse, ti un trat si te lasa de tot, nu avem de unde sa stim dc te doare capu (daca umbli cu capu gol pe frigu asta ii clar, pune-ti ceva in cap )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu tot timpul port ceva pe cap!
@apache, pana si la asta sa scriu '' FARA JIGNIRI!'' pentru din-aia ca tine!
Las' ca pana-mi ziceti voi, imi trece durerea.
crying

| AlexandraHDR a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa mergi la un control la doctor. Fa-ti ceaiuri calde, evita frigul. Nu cred ca ar putea avea legatura cu mancarea.